Spectacol aniversar „Din inimă pentru Mama”

Joi, 8 martie 2018, în cadrul „Anului omagial al familiei creștine”, Protopopiatul Slobozia a organizat ediția a VII- a a spectacolului aniversar „Din inimă pentru MAMA”.
Evenimentul a avut loc în sala „Europa” a Consiliului Județean Ialomița și a fost prezentat de doamna profesor Daniela Matei.
Mamele, bunicile, doamnele și domnișoarele au fost întâmpinate cu flori oferite din partea Consiliului Județean Ialomița, într-un cadru deosebit realizat de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Palatul Copiilor din municipiu (o expoziție de felicitări și mărțișoare confecționate de elevi, sub coordonarea doamnelor Ezeanu Giorgica, Zainea Manuela și Neagu Roxana).
Seara a debutat cu cântecele interpretate de Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia, dirijată de părintele Cătălin Stanciu.
Pe scenă au evoluat: Grupul de cateheză al Parohiei Ciulnița, îndrumat de părintele Gheorghe Felician Lungu, Grupul de cateheză al Parohiei Smirna, coordonat de părintele Ion Marian și doamna Voinea Georgica, Grupul catehetic „Doar noi?” al Parohiei Amara I, îndrumător preot Cristi Gavrilă și preot Emilian Petre, Grupul de cateheză „Biserica albastră” al Parohiei Amara II, îndrumat de părintele Clementin Matache, Grupul „Speranța” al Parohiei Cuza Vodă, format din elevi de la Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia, coordonat de părintele Dumitru Drăghici și de doamna Ecaterina Stroe, Ansamblul folcloric „Doina Baraganului”, coregraf Nicușor Iancu, care au transmis prin cântec și dans dragostea și prețuirea pentru Mama.
Publicul prezent în număr mare a apreciat evenimentul și a răsplătit prin aplauze fiecare moment de bucurie dăruit.
Protopopiatul Slobozia a oferit aranjamente florale și diplome îndrumătorilor, iar tuturor doamnelor prezente flori, alături de tradiționalul „La mulți ani!”.