Ansamblul „Doina Bărăganului” și Corala „Sfântul Mina” la Târgul de Turism al României, 16-19 noiembrie 2017

Ajuns la cea de-a XXXVIII-a ediție, Târgul de Turism al României desfășurat la Centrul Expozițional Romexpo, în perioada 16-19 noiembrie reprezintă locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si atracții turistice din România, cât și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele.

În acest an județul Ialomița a fost prezent în cadrul acestui eveniment cu un stand organizat de Consiliul Județean Ialomița unde și-au prezentat ofertele instituțiile de cultură și principalii agenți economici din județ.

Deschiderea oficială a evenimentului a inclus și un program artistic în cadrul căruia a evoluat și ansamblul folcloric „Doina Bărăganului“ al CJCPCT Ialomița alături de Corala „Sfântul Mina“ a Protopopiatului Slobozia, iar în zilele de 18 și 19 noiembrie au susținut spectacole ansamblurile folclorice „Mugurii Bărăganului“ din Sudiți și „Cununa Bărăganului“ din Săveni.

De asemenea, Targul de Turism al României contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România. Astfel, în cadrul fiecărei ediții, au loc manifestari conexe organizate de Romexpo și partenerii acestui târg: ANAT –  Asociația Națională a Agențiilor de Turism, Camerele de Comerț și Industrie din România, OPTBR – Organizația Patronală a Turismului Balnear din România FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc, ANTREC – Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural.

02

Picture 2 of 17