Recepția oficială a Președintelui Consiliului Județean Ialomița oferită cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României

În data de 29 noiembrie 2017 s-a desfășurat Recepția oficială a Președintelui Consiliului Județean Ialomița oferită cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României.
Evenimentul a avut loc la Sala de spectacole a Consiliului Județean Ialomița și a inclus în program vernisarea expoziției „Eroii Marelui Război 1916-1918“ și un spectacol artistic.
Programul artistic a fost deschis de intonarea imnului de stat al României în interpretarea tenorului Răzvan Săraru, moment urmat de alocuțiunea președintelui Consiliului Județean Ialomița – Domnul Victor Moraru.
Au urmat în program un scurt recital de arii celebre (tenorul Răzvan Săraru și soprana Raluca Oprea, acompaniați la pian de Crimhilda Cristescu), un moment poetic oferit de actrița Miruna Ionescu (Teatrul „Ion Creangă“ București), care a fost și prezentatorul evenimentului, apoi un spectacol artistic susținut de ansamblul folcloric „Doina Bărăganului“ și solista Nicoleta Rădinciuc Vlad împreună cu soliștii și membrii Coralei „Sfântul Mare Mucenic Mina“ a Protopopiatului Slobozia
Seara s-a încheiat cu recitalul de excepție al solistei Sava Negrean Brudașcu, acompaniată de Orchestra „Doina Bărăganului” dirijată de Dr. Cristian Obrejan.

Miruna Ionescu - recital poezie

Image 1 of 26