„Din inimă pentru Mama“, Slobozia, 8 martie 2019, ora 17:00

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița și Protopopiatul Slobozia au organizat în ziua de 8 martie 2019, ora 17.00, la Sala „Europa“ a Consiliului Județean Ialomița spectacolul artistic „Din inimă pentru mama“.

Seara a debutat cu cântecele interpretate de Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia, dirijată de părintele Cătălin Stanciu.
Pe scenă au evoluat: Grupul de cateheză al Parohiei Ciulnița, îndrumat de părintele Gheorghe Felician Lungu, Grupul de cateheză al Parohiei Smirna, coordonat de părintele Ion Marian și doamna Voinea Georgica, Grupul catehetic „Doar noi?” al Parohiei Amara I, îndrumător preot Cristi Gavrilă și preot Emilian Petre, Grupul „Speranța” al Parohiei Cuza Vodă, format din elevi de la Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia, coordonat de părintele Dumitru Drăghici și de doamna Ecaterina Stroe, Ansamblul folcloric „Doina Baraganului” și soliștii Nicole Dumitrașcu și Iuliana Gheorghiță care au transmis prin cântec și dans dragostea și prețuirea pentru Mama.
Publicul prezent în număr mare a apreciat evenimentul și a răsplătit prin aplauze fiecare moment de bucurie dăruit.

Protopopiatul Slobozia a oferit aranjamente florale și diplome îndrumătorilor, iar tuturor doamnelor prezente flori, alături de tradiționalul „La mulți ani!”.