Concert extraordinar de folclor și muzică patriotică „Noi suntem ai României”, vineri 26 octombrie 2018 ora 18:00, sala Europa a Consiliului Județean Ialomița

În Anul Centenarului, Consiliul Judeţean Ialomiţa şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa au pregătit o gamă întreagă de evenimente semnificative pentru cultura și identitatea poporului român.
Între acestea se numără și recitalul extraordinar de muzică populară și patriotică, „Noi suntem ai României”, pe care Paula Seling, Corala Bărbătească „Armonia” și Orchestra folclorică „Muzica Divertis” îl va susține vineri, 26 octombrie, cu începere de la ora 18:00 la Sala Europa a Consiliului Judeţean Ialomiţa.
Având în vedere importanța recitalului și conotația cu ample veleități național-patriotice, organizatorii au ales ca accesul la concert să fie liber în limita locurilor disponibile, astfel încât un număr cât mai mare de membri ai comunității noastre să se bucure de acordurile prezentate de Paula Seling, Corala Armonia și Orchestra folclorică „Muzica Divertis”.
Paula Seling este o cunoscută artistă, interpretă, personalitate TV, compozitoare, realizatoare de emisiuni radio. A cântat alături de Al Bano, Anita Doth, Tony Hawks și în deschiderea concertelor extraordinare susținute în România de Joan Baez, Chick Corea, Michael Bolton şi Beyonce şi a lansat mai mult de treisprezece albume (inclusiv trei albume de Crăciun) și peste douăzeci de single-uri. A promovat prin numeroase concerte cultura tradiţională şi spiritul românesc atât în ţară cât şi peste hotare, fiind de fiecare dată foarte apreciată de public.
Corala Armonia, corul cu muzică divină, multiplă medaliată cu aur la Olimpiadele Mondiale Corale ediţiile 2012,2014,2016 şi 2018, vor interpreta atât muzică patriotică, cât şi muzică populară românească. Voci puternice şi melodioase, timbru aparte şi folclor autentic românesc.
Muzica Divertis a fost înfiinţată de către Anton Slavici – violonist, profesor universitar şi solist instrumentist – pentru a oferi prestaţii artistice la cele mai înalte standarde. Exigenţa sporită privind calitatea interpretării muzicale, eleganţa şi rafinamentul reprezintă valori fundamentale pentru Muzica Divertis, oferind unui eveniment o notă de nobleţe şi distincţie, pentru un public iubitor de artă şi cultură.