Anunțuri de interes public

Anunţ

Având în vedere:

– situația excepțională creată de apariția și răspândirea infecției cu noul coronavirus „SARS – CoV-2”,

HG nr.935/2020 pentru modificarea şi completarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 octombrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi

OUG 192/2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, precum şi pentru modificarea lit.a) a art.7 din Legea nr.81/2018 privind reglementarea acţivităţii de telemuncă,

În cadrul Centrului Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa, s-au luat următoarele măsuri:

  1. Începând cu data de 10 noiembrie 2020, pe durata stării de alertă personalul din cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa are obligaţia să poarte în incinta instituţiei corect masca de protecţie (acoperind nasul şi gura) şi să respecte cu stricteţe măsurile pentru prevenire și gestionarea situațiilor determinate de infecțiile cu noul coronavirus „SARS – CoV-2”, care vor putea fi completate/ modificate în funcție de evoluția situaţiei epidemiologice și a deciziilor adoptate de Parlament, Guvern, instituțiile centrale și locale în domeniul situațiilor de urgență.
  2. Toate compartimentele îşi desfăşoară programul de lucru normal, cu respectarea măsurilor de protecţie şi distanţare şi evitându-se pe cât posibil interacţiunea persoanelor din compartimente diferite.
  3. Accesul persoanelor din afara instituţiei în sediul C.J.C.P.C. Ialomiţa este permis doar la secretariatul instituţiei, după legitimare, măsurarea temperaturii corporale şi după ce în prealabil se vor igieniza cu substanţe puse la dispoziţie.