Rezultat final al concursului pentru ocuparea postului de dirijor în cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița

În urma probelor de concurs scris, practic și interviu susținute ca urmare a organizării examenului pentru ocuparea postului de dirijor în cadrul Compartimentului „Ansamblul Doina Bărăganului“ al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița, comisia de examinare numită prin decizia managerului instituției nr. 10/28.04.2017 a acordat, pe baza baremelor stabilite și a  planului de interviu, următorul punctaj final:

Nr. crtCANDIDATPUNCTAJ FINALADMIS/RESPINS
1OBREJAN CRISTIAN95ADMIS

Afișat astăzi, 12.05.2017, la sediul instituției și pe pagina de internet a CJCPCT Ialomița.

Candidatul poate formula contestație în termen de 2 zile lucrătoare de la afișare, ce se va depune la comisia  de soluționare a contestațiilor.

Categories: Anunturi | Leave a comment

Dialog cu tinerii

La invitația CJCPCT Ialomița, astăzi, 11.05.2017, în sala Studio a Centrului Cultural UNESCO “Ionel Perlea” a avut loc o întâlnire între reprezentanți ai instituției, ai Consiliului județean al elevilor, ai Consiliului local al tinerilor și elevi ai liceelor din Slobozia. Managerul instituției, Pr. Prof. Cătălin Stanciu, a prezentat activitatea CJCPCT Ialomița (programe culturale, ansamblul folcloric “Doina Bărăganului”, site-urile și paginile de prezentare de pe rețelele de socializare) și oportunitățile pe care le poate oferi tinerilor lansând o invitație deschisă la dialog, parteneriat și acțiuni de voluntariat.

Categories: Anunturi | Leave a comment

Rezultatul probelor scris și practic ale concursului pentru ocuparea postului de dirijor în cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița

În urma probelor de concurs scris și practic susținute în data de 09.05.2017 ca urmare a organizării examenului pentru ocuparea postului de dirijor în cadrul Compartimentului „Ansamblul Doina Bărăganului“ al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița s-a obținut următorul rezultat:

Nr. crt.CandidatPunctaj obținutAdmis/Respins
1OBREJAN CRISTIAN100 puncteAdmis
Categories: Anunturi | Leave a comment

Spectacol folcloric al ansamblului „Doina Bărăganului“ în localitatea Buești – 6 mai 2017

Sâmbătă, 6 mai 2017, în localitatea Buești s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a evenimentului „Zilele comunei Buești“.

Manifestarea a inclus în program și un spectacol artistic susținut de către ansamblul folcloric „Doina Bărăganului“ al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa.

La această sărbătoare au participat alături de numeroși locuitori ai comunei și oficialități din cadrul Consiliului Județean Ialomița și primari ai localităților din județ.

Categories: Cand eram pe Ialomita | Comentariile sunt închise pentru Spectacol folcloric al ansamblului „Doina Bărăganului“ în localitatea Buești – 6 mai 2017